domain keresés
domain létrehozója
Whois információ
fordított keresés
domain helye
keresés

  Mit kínálnak a Tesco Bank hitelkártyái?

  A Tesco Bank hitelkártyák széles választékát kínálja, amelyek a hitelfelvevők széles köre számára alkalmasak, beleértve a versenyképes hiteleket is 0% egyenleg átutalás, hitelépítő és alacsony ráta ajánlatokat.

  Például az alacsony THM-mel rendelkező Tesco Bank Clubcard Hitelkártya együttesen a legalacsonyabb THM a piacon 10,9% (változó), és szintén Melyik? Legjobb vásárlás.

  A Tesco hitelkártyái segíthetnek a Clubcard pontok növelésében is. Minden Tescóban elköltött 4 GBP után öt Clubcard pontot kapsz. Ez egy Clubcard pont minden elköltött 4 GBP után, plusz a normál Clubcard pontjai (egy Clubcard pont minden elköltött 1 GBP után) minden tranzakciónál. Ezenkívül minden máshol elköltött 8 GBP után egy Clubcard pontot kap.

  • Tudj meg többet: legjobb hitelkártya ajánlatok
  Ez a hírlevél ingyenes pénzzel kapcsolatos tartalmat, valamint egyéb információkat tartalmaz a Melyik? Csoport termékek és szolgáltatások. Leiratkozhat, amikor csak akar. Adatait a mi rendelkezésünknek megfelelően kezeljük Adatvédelmi irányelvek

  Milyen a Tesco Bank a többi szolgáltatóhoz képest?

  A Tesco Bank a Melyik? Ajánlott szolgáltató 2024-re.

  Lenyűgöző, 80%-os ügyfélpontszámot ért el legutóbbi hitelkártyás elégedettségi felmérésünkben, ezzel a 31 szolgáltató közül az első helyre került.

  • Tudj meg többet: látogasson el hozzánk legjobb hitelkártya-szolgáltatók útmutatót a teljes felmérési eredmények elolvasásához, és a Tesco Bank pontszámának összehasonlításához más vállalatokkal

  A Tesco Bank jó hitelkártya-szolgáltató?

  Felmérésünkből az is kiderül, hogy a Tesco Bank ügyfelei öt kategóriában hogyan értékelték a szolgáltatót:

  Táblázat megjegyzései: A csillagok ötből állnak, és az egyes kategóriák elégedettségi szintjét mutatják. Ezt a felmérést évente elvégezzük, és ennek megfelelően frissítjük áttekintő oldalainkat. Ugrás a következő szakaszra hogyan tekintjük át a Tesco Bankot hogy többet megtudjon kutatásunkról.

  Megválaszolták a Tesco Bank hitelkártyával kapcsolatos kérdéseit

  Grace, hitelkártya-szakértőnk válaszol az embereknek a Tesco Bank hitelkártyákkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseire.

  A Tesco Bank kínál alkalmassági ellenőrzést?

  Igen. A Tesco Bank jogosultsági ellenőrzésének kitöltése nem tarthat tovább néhány percnél, és nincs hatással a hitelképességére. Jelentkezés előtt tájékoztatja Önt arról, hogy valószínűleg elfogadják-e a Tesco Bank hitelkártyáját.

  Hol fogadják el a Tesco Bank hitelkártyákat?

  A Tesco hitelkártyáit a Mastercard hálózat alatt bocsátják ki, így több millió helyen használhatók az Egyesült Királyságban és külföldön.

  Kaphatok két Tesco hitelkártyát?

  Igen, legfeljebb két Tesco Bank hitelkártyát tárolhat. Második kártyát igényelhet, ha az elmúlt hónapban nem igényelt Tesco Bank Hitelkártyát, és jelenleg nincs folyamatban lévő igénylése.

  Hogyan értékeljük a Tesco Bankot

  Sam Wilson, hitelkártya-piaci elemző szerint: 'Ahol? hitelkártya-termékeket és -szolgáltatókat helyezünk a mikroszkóp alá, hogy időt takaríthasson meg, amikor új üzletet vásárol.

  "Minden évben felmérést végzünk, hogy összegyűjtsük az ügyfelek tapasztalatait, hogy segítsünk megtalálni a legjobb szolgáltatókat, és szorosan figyelemmel kísérjük a hitelkártyapiacot, hogy meghatározzuk, mely ajánlatok a legjobbak a kategóriájukban."

  Íme néhány további információ kutatásunkról és az ebben az áttekintésben használt kifejezésekről.

  Melyik? Best Buys

  Hogy váljon melyik? Best Buy, a hitelkártyáknak meg kell felelniük vagy meg kell haladniuk az elemzőink által meghatározott kategória-specifikus referenciaértékeket. Például megnézzük az egyenleg átutalási díj nagyságát, valamint az egyenlegátutalási hitelkártyák 0%-os időszakát.

  Ügyfélpontszám

  A hitelkártya-társaságoknál elért ügyfélpontszámaink egy 2023 októberében végzett 3775 lakossági online felmérésen alapulnak.

  A pontszám kiszámítása az általános elégedettség és annak valószínűsége alapján történik, hogy a szolgáltatót egy barátnak ajánlják.

  Csillagok értékelése

  Arra is kérjük a hitelkártya-ügyfeleit, hogy a márkákat öt kategóriában értékeljék, ideértve az ügyfélszolgálatot, a jelentkezési folyamatot, a kimutatások egyértelműségét, a díjak átláthatóságát és a fiók online vagy mobilalkalmazáson keresztüli kezelésének lehetőségét – így képet kaphat a szolgáltatás minőségéről. még a regisztráció előtt megkaphatja.

  Az egyes kategóriák csillagbesorolásait egymástól és a szolgáltató ügyfélpontszámától függetlenül számítják ki.

  Melyik? Ajánlott szolgáltatók

  Melyiknek lenni? A hitelkártyák ajánlott szolgáltatója a hitelkártya-társaságnak:

  • legalább 75%-os szolgáltatói ügyfélpontszámmal rendelkezik
  • legalább egy top10-es kártyával kell rendelkeznie a piacon elérhető hét fő kategória egyikében
  • átlagos vagy annál magasabb termékpontszámmal rendelkezik
  • az elemzés időpontjában egyik fő kártyáján sem volt reprezentatív THM 33%-nál nagyobb.

  Csak melyiket díjazzuk? Ajánlott szolgáltatók azoknak a hitelezőknek, akik megfelelnek az ügyfélszolgálattal és termékkínálatunkkal kapcsolatos referenciaértékeinknek.

  • Tudj meg többet: Melyik? szimbólumok, logók és minősítések magyarázata

  kulcs információ

  Miért bízz a Melyikben? kutatás?

  Nem vagyunk befolyással harmadik felek által. Teljes mértékben az Ön, a fogyasztó – senki más – nevében dolgozunk. Lásd a mi szerkesztői függetlenségi nyilatkozat többért.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikkben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek tanácsnak. Mielőtt bármilyen pénzügyi termék mellett elkötelezné magát, olvassa el a szolgáltató adott feltételeit.